Ostaminen on turvallista!

Annamme sinulle 100 päivän oikeuden palauttaa tuotteesi jota et ole avannut! Sovi palautus asiakaspalvelun kanssa!

UKK USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Katso löydätkö täältä vastauksen kysymykseesi

Useimmin kysytyt kysymykset ja vastauksia niihin. 

Lähetä oma kysymys helposti vaikka yhteydenotto-lomakkeen kautta. Klikkaamalla tätä linkkiä olet ota yhteyttä lomakkeessa. 

Kysymykset julkaistaan aina anonyyymisti.

Kysymys onko paljon mainostettu Satisfyer nyt ainoa toimiva seksiväline naisille?

 Vastaus on; EI, ei todellakaan ole. 

Markkinointi on nostanut Satisfyerin ihmisten keskusteluihin. Satisfyer on toiminnoiltaan erilainen muttei ainutlaatuinen. On huikeaa miten naisilla on viimeinkin mahdollisuus imettää klitoristaan loputtomasti ja Satisfyer on reipas ja hoitaa tehtävänsä väsymättä (kunhan akku on ladattu tai paristot vaihdettu) Satisfyer voi olla myös iso pettymys. Fakta on se ettei kaikille riitä pelkkä ulospäin näkyvän klitoriksen hyväily. Orgasmi jää kevyeksi eli ontoksi jotain jää puuttumaan. Tästä pääset lukemaan ontosta orgasmista.

Kysymys myydäänkö teillä liikkeissä Viagaraa?

Vastaus on; EI. Viagara on lääke ja lääkkeiden jälleenmyynti on apteekissa. Apteekki toiminta on Suomessa luvanvaraista.

Meillä myydään lisäravinteita joiden vaikutus perustuu verenkierron vilkastuttamiseen eli veren virtaamiseen.

Kysymys kumppanini kutsuu ystäviäni huoriksi jotka esittelevät seksilelujaan. Onko seksileluja jotka eivät näytä seksileluilta? 

Vastaus on; On kyllä. Esimerkiksi huulipunan ja ripsivärin malliset vibraattorit.

On todella ikävä asia tuo seksileluihin suhtautuminen. Voisit ohjata hänet keskustelemaan aiheesta ja muista puhua myös itse kyseisestä asiasta, niin ettei se jää vaivaamaan sinua. Kyseiseen käytökseen voi olla monenlaisia syitä esimerkiksi huono itsetunto, vääristynyt minäkuva, epäonnistumiset seksisissä ja suhteissa. Nämä esimerkit ovat pelkkää arvuuttelua. Siksi neuvoni on puhuminen.

Kysymys kasvattaakko penispumppu peniksen kokoa?

Vastaus on; EI. Penispumpulla tehty alipaine paisuttaa peniksen kudoksia. Alipainen vilkastuttaa paisuvaiskudoksen ja koko peniksen verenkiertoa ja siitä syystä penis turpoaa pumppailussa. Vaikutuksen kesto on yksilöllinen muttei missään tapauksessa pysyvä.

Kysymys miten valitsen liukuvoiteen?

Vastaus on; liukuvoide valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Liukaste on jo yksistään mukava mauste intiimielämään. Tästä pääset lukemaan lisää liukasteista

Ja tästä pääset tutustumaan Nakkipiilon liukuvoide valikoimaan

Kysymys miten nämä fengshui-jutut liittyvät erotiikkaan?

Vastaus on; fengshui ei suoranaisesti liity erotiikkaan. Fengshui on aihe joka kiinnostaa yllättävän monia. Kaikki asiaan perehtyneet eivät puhu fengshuitietämyksestään tai harrastuksestaan ääneen. Fengshuilla voit kohentaa ympäristöä missä elät ja oleskelet. (terveys, hyvinvointi ja suhteet tai niiden tukeminen fengshuilla on mahdollista).

Täti eli Kaisa harrastaa ja toteuttaa elämässään fengshuita ja elää tantrista-elämää ja siihen liittyen tämä hömppä on siis yksi asia jonka parissa hän haluaa myös työskennellä ja tarjota asiakkaille vaihtoehtoja. Koko Nakkipiilo on Tädin intohimon tuotosta. Tekee mitä rakastaa ja haluaa kohentaa myös muiden elämänlaatua omalla omituisella tavallaan.

Kysymys eroottiset tarinanauhat, seksifantasianauhoiteet, mistä ne tulevat, kuka ne tekee ja missä?

Vastaus on; eroottiset tarinanauhat, seksifantasianauhoiteet, tehdään Suomessa ja ne tulevat siis Suomesta. Eroottiset tarinanauhat ja seksifantasianauhoitteet tekee puhelinseksitaiteilija Lady Iira. Eli kokemusta on kyseisistä käsittelyistä.

KYSYMYS seksilelujen puhdistus, tarviiko niitä desifioida?

Vastaus on; ei tarvitse desifioida. Jos lainaat leluja ystäville niin sitten on hyvä pyytä käyttämään niissä kondomia päällä. Ja puhdistaa lelut huolellisesti. Peruspuhdistus leluille on eritteet pois vaikka huuhtelemalla tai pyyhkimällä. Sen jälkeen pesu saippualla ja vedellä, tiskinpesuaina joka on käsinpesuun tarkoitettu on tähän tarkoitukseen hyvä. Sillä se poistaa rasvan myös viileässä vedessä. Ei voimakkaita pesuaineita seksilelujen puhdistukseen jottei pintamateriaali kulu/ syövy. Desifiointiaine jossa on alkoholia liuottaa jokaista materiaalia eli sitä suositeella käytettäväksi. Tiedän tämän vastauksen ärsyttävän kauppiaita, mutta olkoon niin. Totuus ei pala tulessakaan ja minä en ala uskottelamaan valheita mun ei tarvitse. 


Paketti tulee sinulle ilman ylimääräistä huomiota, lähettäjänä Kaisa
Postipaketti perinteinen Matkahuolto paketti Kotiinkuljetus Smartpost Omatoimitus
OTA YHTEYTTÄ