100 päivän palautusoikeus

Kyllä luit oikein. Annamme 100 päivän palautusoikeuden tuotteillemme. Avaamaton paketti on mahdollisuus palauttaa! Sovi palautus asiakaspalvelun kanssa. Ei koske digitaalisia tuotteita ja palveluita!

UKK USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Katso löydätkö täältä vastauksen kysymykseesi

Useimmin kysytyt kysymykset ja vastauksia niihin. 

Lähetä oma kysymys helposti vaikka yhteydenotto-lomakkeen kautta. Klikkaamalla tätä linkkiä olet ota yhteyttä lomakkeessa. 

Kysymykset julkaistaan aina anonyyymisti.

Kysymys onko paljon mainostettu Satisfyer nyt ainoa toimiva seksiväline naisille?

 Vastaus on; EI, ei todellakaan ole. 

Markkinointi on nostanut Satisfyerin ihmisten keskusteluihin. Satisfyer on toiminnoiltaan erilainen muttei ainutlaatuinen. On huikeaa miten naisilla on viimeinkin mahdollisuus imettää klitoristaan loputtomasti ja Satisfyer on reipas ja hoitaa tehtävänsä väsymättä (kunhan akku on ladattu tai paristot vaihdettu) Satisfyer voi olla myös iso pettymys. Fakta on se ettei kaikille riitä pelkkä ulospäin näkyvän klitoriksen hyväily. Orgasmi jää kevyeksi eli ontoksi jotain jää puuttumaan. Tästä pääset lukemaan ontosta orgasmista.

Kysymys myydäänkö teillä liikkeissä Viagaraa?

Vastaus on; EI. Viagara on lääke ja lääkkeiden jälleenmyynti on apteekissa. Apteekki toiminta on Suomessa luvanvaraista.

Meillä myydään lisäravinteita joiden vaikutus perustuu verenkierron vilkastuttamiseen eli veren virtaamiseen.

Kysymys kumppanini kutsuu ystäviäni huoriksi jotka esittelevät seksilelujaan. Onko seksileluja jotka eivät näytä seksileluilta? 

Vastaus on; On kyllä. Esimerkiksi huulipunan ja ripsivärin malliset vibraattorit.

On todella ikävä asia tuo seksileluihin suhtautuminen. Voisit ohjata hänet keskustelemaan aiheesta ja muista puhua myös itse kyseisestä asiasta, niin ettei se jää vaivaamaan sinua. Kyseiseen käytökseen voi olla monenlaisia syitä esimerkiksi huono itsetunto, vääristynyt minäkuva, epäonnistumiset seksisissä ja suhteissa. Nämä esimerkit ovat pelkkää arvuuttelua. Siksi neuvoni on puhuminen.

Kysymys kasvattaakko penispumppu peniksen kokoa?

Vastaus on; EI. Penispumpulla tehty alipaine paisuttaa peniksen kudoksia. Alipainen vilkastuttaa paisuvaiskudoksen ja koko peniksen verenkiertoa ja siitä syystä penis turpoaa pumppailussa. Vaikutuksen kesto on yksilöllinen muttei missään tapauksessa pysyvä.

Kysymys miten valitsen liukuvoiteen?

Vastaus on; liukuvoide valitaan käyttötarkoituksen mukaan. Liukaste on jo yksistään mukava mauste intiimielämään. Tästä pääset lukemaan lisää liukasteista

Ja tästä pääset tutustumaan Nakkipiilon liukuvoide valikoimaan

Kysymys miten nämä fengshui-jutut liittyvät erotiikkaan?

Vastaus on; fengshui ei suoranaisesti liity erotiikkaan. Fengshui on aihe joka kiinnostaa yllättävän monia. Kaikki asiaan perehtyneet eivät puhu fengshuitietämyksestään tai harrastuksestaan ääneen. Fengshuilla voit kohentaa ympäristöä missä elät ja oleskelet. (terveys, hyvinvointi ja suhteet tai niiden tukeminen fengshuilla on mahdollista).

Täti eli Kaisa harrastaa ja toteuttaa elämässään fengshuita ja elää tantrista-elämää ja siihen liittyen tämä hömppä on siis yksi asia jonka parissa hän haluaa myös työskennellä ja tarjota asiakkaille vaihtoehtoja. Koko Nakkipiilo on Tädin intohimon tuotosta. Tekee mitä rakastaa ja haluaa kohentaa myös muiden elämänlaatua omalla omituisella tavallaan.

Kysymys eroottiset tarinanauhat, seksifantasianauhoiteet, mistä ne tulevat, kuka ne tekee ja missä?

Vastaus on; eroottiset tarinanauhat, seksifantasianauhoiteet, tehdään Suomessa ja ne tulevat siis Suomesta. Eroottiset tarinanauhat ja seksifantasianauhoitteet tekee puhelinseksitaiteilija Lady Iira. Eli kokemusta on kyseisistä käsittelyistä.

KYSYMYS seksilelujen puhdistus, tarviiko niitä desifioida?

Vastaus on; ei tarvitse desifioida. Jos lainaat leluja ystäville niin sitten on hyvä pyytä käyttämään niissä kondomia päällä. Ja puhdistaa lelut huolellisesti. Peruspuhdistus leluille on eritteet pois vaikka huuhtelemalla tai pyyhkimällä. Sen jälkeen pesu saippualla ja vedellä, tiskinpesuaina joka on käsinpesuun tarkoitettu on tähän tarkoitukseen hyvä. Sillä se poistaa rasvan myös viileässä vedessä. Ei voimakkaita pesuaineita seksilelujen puhdistukseen jottei pintamateriaali kulu/ syövy. Desifiointiaine jossa on alkoholia liuottaa jokaista materiaalia eli sitä suositeella käytettäväksi. Tiedän tämän vastauksen ärsyttävän kauppiaita, mutta olkoon niin. Totuus ei pala tulessakaan ja minä en ala uskottelamaan valheita mun ei tarvitse. 

KYSYMYS Kuinka teen itsetyydytyksen? Yhtä oikeaa tapaa ei ole ja siksi tässä on muutama vinkki mitä voit kokeilla. 

Itsetyydytys masturbaatio vinkkejä

Mitä on itsetyydytys? Itsetyydytys on kaiken seksuaalisuuden perusta siis itsetuntemus jolla tiedetään ja osataan tyydyttää seksuaalinentarve omin avuin.

Kuinka itse tyydytys tehdään? Onko oikeaa tapaa ja mikä on oikea tapa? Oikeaa ja väärää tapaa tehdä itsetyydytystä ei ole. Aion kertoa sinulle vaihtoehtoja joita voit kokeilla itsesi tyydyttämisessä. Se kuinka sen teet on sinun asiasi sinun täytyy itse tutkiskella millainen tyyli ja mitkä asiat sinua tyydyttävät.

Mitä tarkoittaa masturbaatio entä autoerotiikka? Molemmat sanat tarkoittavat itsetyydytystä, tästä listasta puuttuu sana runkkaus joka on nykyään hyvin yleinen samaa tarkoittava sana.

Mistä tiedän masturboinko oikein kuinka tyydyttää itseään oikein? Vain sinä tiedät teetkö sen oikein, voit nauttia matkanteosta ja saada orgasmin tai useitakin orgasmeja, mihillä orgasmi ja siemensyösky tulevat usein samanaikaisesti, mutta eivät ole yksi ja sama asia vaan kaksi erillistä tapahtumaa. Myös mies voi saada pelkän orgasmin ilman siemensyöksyä. 

Minä en voi tietää kuinka sinut tyydytetään, sinun itse pitäisi olla itsesi paras asiantuntija. 

Itsetyydytys on kaiken seksuaalisuuden perusta ja vain sinä voit tietää mikä sinusta tuntuu hyvältä. 

Tämä on just se juttu, kun minä en kuule mikä se on se piippas, minkä sinä kuulet, ei me muut voida tietää jos sä kuulet jonkun ihme piippauksen, että mikä se ääni on. Me ei välttämättä kuulla sitä piippausta ja tässä itsetyydytyksen just se juttu on se mikä tuntuu sinusta hyvältä ja miltä se sinusta tuntuu niin minä en tunne sitä samaa tunnetta.

Itsetyydytys eli masturbaatio eli käteenveto ihan millä nimellä haluat ikinä sitä kutsua, rakkaalla harrastuksella on monta nimeä, mutta tämä on se kaiken seksuaalisuuden perusta. Se miksi sanon perusta, kun sinä tunnet omat mielihyväpisteesi ja tunnet oman nautintosi, kehosi reaktiot nautintoon ja erilaisiin kosketuksiin, niin sitä sanotaan perustaksi näin minä sen ajattelen sinulle kerron. Itsetyydytykseen minä en voi antaa sinulle yhtä ainutta ja oikeaa tapaa tai neuvoa siitä kuinka tämä itsetyydytys tehdään tai kuinka / miten sinun pitäsi se itsellesi tehdä. Masturbaatiossa, itsetyydytyksessä, käteenvedossa sinun täytyy itse päättää / kuulostella kehosi tuntemuksia, mistä sinä pidät. Jos et tiedä niin kokeile erilaisia vaihtoehtoja, vain kokeilemalla voit löytää sinulle sopivan tyylin ja tyylit.

No niin joudun tuottamaan sinulle pettymyksen yhtä oikeaa tyyliä itsetyydytykseen ei ole eikä tule. Meitä on monenlaisia on sekä ulospäinsuuntautuneen sukuelimen haltioita että sisäänpäin olevan tunnelin/ temppelin haltijoita. Tässä on kuitenkin muutama vaihtoehto mitä voisit kokeilla. 

Tämän uskomuksen voit nyt heittää mielestäsi, se miten kuvitellaan, että suomalainen harrastaa seksiä vain pimeässä ja peiton alla ja runkkaa suihkussa ei pidä paikkansa. 

Sillä sinähän voit vaikka istua keittiönpöydälle aamulla viiden aikaa tarjoilla itsellesi aamuviidenteen. Ja ei se tarkoita sitä, että sen teen kaadat sinne tai tänne, ei ei ei tai että uitat valtikkaasi siellä teessä, ei se näin mene.

Hyväilet itseäsi paikassa jossa saat olla rauhassa itsesi kanssa, etkä häiritse kanssa ihmisiä. Ja ajankohdan voit valita myös itse eli lopetetaan se pelkästään pimeässä seksin harrastaminen olipa kyseessä sitten itsetyydytys tai ihan seksi toisen ihmisen kanssa. 

Nyt asiaan eli itsetyydytykseen.

Nyt lähdetään hyväilemään kehoa sinulla voi olla vaatteet päällä tai voit olla ilman vaatteita. Tässä kohtaan kuitenkin kuvitellaan, että sinulla on paita päällä ja aluspöksyt jalassa. Nyt lähdet kuljettamaan käsiä pitkin sinun vartaloa, pitkin kylkiä pitkin rintakehää, vatsaa, reisiä ja jalkoja voit hyväillä jos yllät myös pakaroitasi, kaulaasi, niskaasi ja päätäsi. 

Niin, arvaan kyllä että kätesi haluaisi hakeutua suoraan määränpäähän, mutta hei pudotetaan ne pöksyt pois jalasta ensin ja paidankin voit ottaa pois tai ainakin nostaa sen helmaa ylöspäin. Nyt sinä voit ottaa ja lähteä rintakehältä ja vatsalta alaspäin, hyväilemään häpykumpua ja alavatsaa ja siellä välimaastosta voit antaa käden tehdä tutkimusta, tunnustella ja koitella kehosi sopukoita. Pidä aistisi avoinna, uskalla tuntea kosketus kaikenlaisine tuntemuksineen ja hengitä. 

Mieli uskaltaa rekisteröidä nyt miltä tuntuu kun käsi vaeltaa sinne ja tänne. Uskaltaako käsi sukeltaa pikkuhiljaa jo sukuelimelle? Kuvitellaan se nyt sitten, että käsi vaeltaa sukuelimelle. Kokeile vähitellen miltä tuntuu, kun ensin painat vähän sormenpäillä ja/tai kämmenellä sitä häpykumpua, siirryt hiljalleen alaspäin, miltä tuntuu kun koskettelet klitoriksen päältä? Tiedätkö sinä missä klitoris on? Klitoris löytyy siitä vaginan yläosasta, (ensin on isommat häpyhuulet sitten niiden sisäpuolella on sisemmät eli pienemmät häpyhuulet)  pienten häpyhuulien siitä yläosasta se on just ihme pikku kivi tai nappi tai nuppu tai nänni tai nahkanpala tai minipippeli, mikä siellä on. Kurkkaappa nyt mieluiten vaikka peilin kanssa ja tutki missä se klitoris on. Miehillä tämä sukuelin mikä tuottaa nautintoa, ei onneksi ole ihan niin piilossa vaan penis on selkeästi esillä ja ulkoneva. Vaikka “herkkunappula” on sitten kätkössä senkin edestä ja oikein “napakan luukun takana” siksi Täti kutsuu miehen peräaukkoa “poikapilluksi” (tuhmalta kuulostaa tottumattoman korvaan, mutta kuvaa asiaa erinomaisesti).

Sukuelimiä on turha vertailla keskenään ne ovat jokaisella omanlaiset ja suvun jatkamiseen tarkoitettu, nautintokäyttöä niiltä ei missään ole kielletty. 

Ja nyt keskitytään tähän sukuelimen nautintoa tuovaan käyttöön, nautintoon joka tehdään ja tuotetaan itse.

Nyt lähdet painelemaan sitä elintä mikä kätesi alla on. Etsit sinulle sopivan tyylin eli mikä sinusta tuntuu kivalta, hyvältä ja erityisen hyvältä (jopa kielletyltä). Kokeile siinä klitoriksen hyväilyssä erilaisia vaihtoehtoja, vaihtele tempoa, liikkeen suuntaa, painon voimakkuutta jne. Siis tutkaile ja tunnustele katso miten sinun keho ja mieli reagoi erilaisiin kosketuksiin, joskus mielellä voi hyvin hankala ottaa vastaan itsetuotettua nautintoa. 

Vaihtoehtoja on, tee liikkeitä pystypäin siis ylösalaista liikettä, tee poikittaista liikettä eli tällaista vertigaalista liikettä, liikuta sormiasi edestakaisin. Kokeile onko se mukavan tuntoista kun teet hyväilyä yhdellä sormella vai kenties saako niitä sormia olla useita käytössä yhtäaikaa. Sitten voit kostuttaa sormeasi vaikka suussa niin, että siiinä on hieman sylkeä, otat siis siihen sormenpäähän siis kostuketta/liukkautta/märkää ja kokeilet sitten uudestaan samoja liikkeitä. 

Tässä vinkkejä erogeenisten alueiden hyväilyyn, voit painaa kämmenellä ihan hellästi sitä peniksenvartta tai häpykumpua ja tehdä semmosia hieman pumppaavia ja painelevia (ehkä jopa pyöriviä) liikkeitä, tunnustella mitä sinun nautintonappulasi tykkää tällaisista vaihtoehdoista. 

Voit painaa myös penistä hellästi alavatsaa vasten ja silittää sen vartta. Silitä vartta ylhäältä alaspäin, terskan päästä kohti kivespusseja. Se on sinun oma tehtäväsi etsiä sinun nautintopisteesi ja keinot millä niitä pidetään hyvänä. Vain sinä voit löytää ne parhaiten ai miten niin? (Olet oman kehosi tuntemusten ekspertti siis paras mahdollinen asiantuntija). Sen vuoksi, että jos minä koskettelen sinua niin minä en tunne miltä se sinusta tuntuu voin vain arvailla tuntemuksia saamieni signaalien perusteella. Sen vuoksi on tärkeää, että sinä itse opettelet pitämään itseäsi hyvänä ja näin sinä voit neuvoa vaikka seksikumppanillesi sen millaisesta koskettelusta tykkäät tai minkä tiedät varmasti tuovan sinulle mielihyvää. 

Eikö tässä nyt ole jo riittävästi syitä harjoitella itsetyydytystä ja harjoittaa sitä jatkuvasti?  Kuvittele miten mukavaa olisi olla runkkauksenmestari? Eli aivan niin, että kun otat onnen omiin käsiin ja vastuun orgasmistasi niin orgasmi tulee viipyilemättä.

Hei sitä ennen nautitaan matkanteosta. Mitä tämä nautitaan matkanteosta tarkoittaa? Tädin mielestä se tarkoittaa sitä, että tehdään siitä matkasta kun tavoitellaan sitä orgasmia tai isoa oota tai hekuman huippua, niin tehdään niistä hetkistä siis matkasta niin nautinnollinen, kuin se on mahdollista eli tehdään siinä ajassa, kun siihen kuluu aikaa niitä asioita jotka tuntuvat vartalolla, kehossa, sukuelimissä ja mielessä erityisen hyviltä. Siis jos tuntuu hyvältä että kosketellaan niskasta niin kosketellaan niskasta, jos pitää siitä, että hartioita hyväillään niin sitten hyväillään hartioita. Nyt ei ole oikeaa tai väärää tapaa nauttia, sinä siis sinun tuntemukset määrittelevät mikä on oikea tapa sinulle. Matkanteosta nauttiminen tarkoittaa sitä, että se aika joka siihen kiihottumiseen, tasannevaiheeseen ja sitten itse orgasmin saamiseen menee, käytetään hyödyllisesti siis uskalletaan nauttia siitä matkasta eli tehdään matkan varrella eli siinä ajassa joka kuuluu asioita jotka tuntuvat hyvältä ja tuovat mielihyvää.

Hei vielä vinkkejä sinulle jolla on vagina, kokeile hyväillä siis hangata kevyesti sisempiä siis niitä pienempiä häpyhuulia yhteen, klitoris saa hierontaa silloin sivuilta, joko ylhäältä ja alhaalta tai sitten sivulta päin, ( Kun otat niistä siis pienistä häpyhuulista kiinni niin klitoris on siellä pienempien häpyhuulten välissä). Sitten kun villiksi rohkenet siis uskaltaudut niin voit pujottaa sormesi vaikka häpyhuulten väliä pitkin kohti emättimen aukkoa, vaginansuuta, pillureikää ja liutella sormesi hellästi sisälle.

Hei kuule tämä on sinulle jolla on ulospäinsuuntautunut sukuelin, siellä haroojesi välissä. Eli ota ihan semmonen perusote jolla tartut valtikkasi varteen, se on sinun valintasi otatko sitten kiinni koko kädellä, vaiko kahdella tai kolmella sormella tai miten pidät kiinni siitä peniksen varresta. Mikä ikinä onkaan sinun tyylisi oikeaa tai väärää tyyliä ei ole. Minun on hankala sanoa mikä sinulle on hyvä, koska taas on kyseessä se henkilökohtainen kokemus ja mieltymys, mikä sinusta tuntuu hyvältä vain sinä tunnet sen. Nyt voisit kuitenkin vähän kouria “vehkeitäsi” ihan tehdä sen puristelemalla vähän ronskimmalla eli voimakkaammalla otteella sieltä haarojenvälistä. Tässä penis ja pallit tulevat ainakin osittain sinne nyrkin sisään, sitten voit vähän ravistella “saalistasi” tai vaihtoehtoisesti hellästi kouria “samaa saalista” siellä ja  tutkailla, että mitä se kulli tykkää kun pidetään oikeen kunnolla kiinni ja kyllä tämä ravistelu toimii hyvänä herättelynä hetkeen. Ja sitten taas kuvitellaan, että sun housut on tippunut pois tai siis otettu pois jalasta.

Noniin jatketaan sitä peniksen hyväilyä, tarkoitus on se, että sinä löydät sinulle parhaan tyylin ja tyylit peniksesi hyväilyyn ja masturbaatioon. Se miten pidät peniksen varresta kiinni ja liikutatko koko kättä sitä peniksen vartta pitkin edes-takaisin vai liikutatko pelkästään sitä esinahkaa edes takasin vai liikutatko kenties esinahkaa terskanpää yli vai onko kenties esinahka koko ajan sen terskanpää yli ja sinä liikutat kättä ikään kuin lypsät sitä terskanpäätä siellä esinahkan alla. Etsi sinulle sopivin siis nautintoa antavin vaihtoehto. Mikä on sopiva tyyli? Siihen ei ole yhtä oikeaa vastausta se on juuri se tyyli mikä käteesi ja penikseesi passaa parhaiten. Nyt etsitään tyyli joka tuottaa mielihyvää eniten sinulle tämä on tärkeää. Sinun pitää ensin löytää tyyli itse jotta voit mahdollista kumppaniasi ohjata tuottamaan sinulle mielihyvää. Kumppanille voi mainiosti opastaa peniksen hyväilyä ilman sanoja, ota hellästi kädestä kiinni ja näytä siis ohjaa hänen kättään liikkeisiin mitkä sinusta tuntuvat hyvältä ,ohjaa kumppaniasi kauniisti, minkälainen rytmi tekee hyvää sinulle. Sanatonta viestintää parhaillaan.

Minulla ei ole omaa penistä, mutta sen tiedän kyllä, että erilaiset rytmit (eli sä voit tehdä oikein nopeita sitten tosi tosi hitaita liikkeitä) ja lopettaa sen masturbaatioliikkeen vaikka kesken, se liikkeiden vaihtelu ja arvaamattomuus tekee hyvää ja niitä kannattaa vuorotella. Myös ote peniksen varressa voi olla erilainen ja sillä on merkitystä eli voit ottaa kiinni kahdella tai kolmella sormella ja tehdä sellaista nopeaa nypyttelyä tai voit käyttää koko kämmentä tai kääntää käden ylösalaisin peukalo alaspäin ja käyttää käden eri asentoja sekä puristuksen voimakkuuttaa vaihtelemalla saada aikaan vaihtelua. Kokeile lypsää myös pelkästään terskanpää, sitten ota koko kädellä kiinni ja tee sellaista rentoa liikettä, ranne rennosti rötköttäen, ota löysin rantein älä jännitä sanat sopivat juuri tähän kohtaan masturbaatiota.

Voi mahdoton paikka mä voisin tuosta peniksen- ja vaginan hyväilystä ja hieronnasta selittää loputtomiin asti. Vielä jäi monta asiaa kertomatta. Hei nyt jatketaan matkaa eli etsi sinulle sopiva masturbaatio-eli itsetyydytystyyli ja tee sitä niin pitkään, että jossain vaihees ensin tulee semmonen valtava kiihotus ja kiihottunut olotila se voi olla jo vähän valmiiksi, sitten tulee semmonen tasannevaihe, kunnes taas jatketaan matkaa/runkkausta, se kiihko ehkä yltyy tai ainaki se nousee sinne huippuunsa ja sitteen voit tavoitella sitä orgasmia elikkä hekumanhuippua eli omin käsin onneen,  eikö se olekin yksinkertaista ja helppoa? OTA YHTEYTTÄ

Koska voit valita vaihtoehtoja on täällä lisää!

Helpota ostamista verkkokaupassa näin kun käyt tuotteita läpi lisää ostoskoriisi tuotteet jotka kiinnostavat, kun tuoteryhmä on käyty läpi mene ostoskoriin ja poista sieltä tuotteet jotka eivät enään kiinnosta ja jatka ostoksia tai menen kassalle. Tämä vinkki helpottaa ostamista ei tarvitse muista missä se oli ja mikä se oli?