Kiihottimella varustetut hieromasauvat

14 Tuotetta


VIBRAATTORI, HIEROMASAUVA, KIIHOTTIMELLA VARUSTETTU HIEROMASAUVA

 

 VIBRAATTORI

Vibrattoreillaeli vibrallisilla hieromasauvoilla ja klitoriksen kiihottimilla, saalisää ja erilaista seksuaalista stimulaatiota ja nautintoa. Hyvähieromasauva ei ole vielä "miehenkorvike", se ei jätäsukkiaan väärään paikkaan tai aiheuta päänvaivaa. Sen sijaan sehoukuttelee nautinnoliseen hetkeen entistä useammin. Parisuhteessaelävälle hieromasauva tuo lisävärinää vällyjen väliin. Sitävoi käyttää sekä miehen että naisen nautintoa lisäämään.Vibraattoreissa ei vielä ole sukupuolisensoria, joka kertoisinhyväiltävän kohteen olevan väärää sukupuolta! Tärinä, värinätai erilaiset pulssit tuntuvat mukavilta myös miehen erogeenisillaalueilla, puhumattakaan prostan eli eturauahasen hyväilystä.

Vibraattoriakohtaan on ihan turha tuntea mustasukkaisuutta. Lisämäälläkumppanisi nautintoa monin eri tavoin viestit, että välität!Kukapa meistä ei haluaisi antaa ja tarjota rakkaalleen parastamahdollista nautintoa? 

 

SINKKUSEKSI

 

Sinkuillevibraattori antaa mahdollisuuden toteuttaa seksuaalisuuttaanvapaasti. Vibraattori todella lisää nautintoa eikä orgasmi ole"hyvästä tuurista" kiinni. Nautintoa ei voi laskea senvaraan, että sattuuko satunnaista seksikumppania löytämään vaikoeikö? Ja osaako tämä satunnainen seikkailija tyydyttää sinutjuuri oikealla tavalla. Omasta kehosta ja seksuaalisuudestanauttiminen myös yksin on meidän jokaisen oikeus ja erilaiset leluttuovat siihen paljon lisä ulottuvuuksia.

Liikkeistämme löydät parhaan valikoiman vibraattoreista.

  • Näkymä