Anaalitappi, plug, prostanhieroja

ANAALISEKSIIN, ANAALISEKSI

 

ANAALISEKSIIN, ANAALISEKSI

 

Täältä löydät piristystä ja vaihtelua peppuseksin jännittävään maailmaan.

Anustappi, anaalihelmet, plug

 

Rusinareikä, ruskeareikä, ruttureikä, pimeä aukko, kakkonen jne..

Anaaliseksi on taiteenlaji parhaimmilllaan. Tuottaakseen mahdollisimman paljon nautintoa anaaliseksi vaati aikaa, kokeilumieltä, aitoa kiinnostusta, reilusti liukuvoidetta ja oikeanlaiset välineet. Pelkkä sormikin riittä jos ja kun sitä harjoittelee käyttämään oikein.

 

Anaaliorgasmi

 

Anaaliorgasmi, kyllä, luit oikein. Orgasmeja on erilaisia ja niiden moninaisuuteen kannattaa tutustua. Anaalihyväilyllä voi saada uudenlaisen kokemuksen, hekuman huippua unohtamatta. Naisilla esimerkiksi anaalihelmien käyttö yhtäaikaa perinteisen yhdynnän tai vibraatorin käytön yhteyessä antaa useimmiten voimmakkaamman orgasmin. Vibraattorilla varustetut anaalilelut ovat kuitenkin varmin ja paras tapa lisätä nautintoa.

 

Eturauhashieronta, prostanhieronta, prosta

 

Miesten anaaliseksi on joillekin vielä täysin suuri mysteeri ja tabu. Miehillä peräsuolessa sijaitsee eturauhanen, jota jo pelkästään hyväilemällä joko sormin tai asiaan tarkoitetulla välineellä, mieluiten vibrallisella, voi tuottaa orgasmin ja siemensyöksyn. Siemensyöksy ja orgasmin eivät kuitenkaan kaikilla ole sama asia vaikka niin yleisesti ajatellaan.

Helpoin tapa päästä käsiksi tähän "herkkunappulaan" on pujottaa nautintoväline peräaukosta sisään, liukuvoiteen kera. Liukuvoide on välttämätön, sillä peräaukossa ja suolessa ei ole rauhasia mitkä hoitaisivat luontaisesti voitelun. Ensimmäisillä kerroilla häpeä, pelko, kokemattomuus, supistajalihas ja jopa pakaralihakset tekevät työtä pitääkseen tunkeilijan loitolla! Kokemus tuo varmuutta ja harjoitus tekee mestarin jo muutaman harjoituskerran jälkeen mieli antaa periksi ja nautintoon on helpompi keskittyä, kun erilaiset tuntemukset ja kehon reaktiot käyvät tutuiksi.

Salaisuus tai ei,  suurimman osan miehistä saa siis todella laukeamaan prostaa hieromalla, koska siellä sijaitsee enemmän hermopäätteitä kuin koko peniksen varressa yhteensä. Ei siis ole ihme, että miehet nautiskelevat mielellään kakalla käynnistä. Ja hellävaraisella tutkimusretkellä voit saada kumppanisi nautintotasolla uusiin sfääreihin.

 

Anaaliseksi ja hygienia

 

Anaaliseksissä on tärkeää muistaa puhtaus, liukaste ja oikeanlaiset välineet. Ei ole aivan sama millaisen lelun sinne laitat! Sen täytyy olla juuri oikeanlainen, ettet kadota sitä suolen syövereihin. Anaalissa käytettyä lelua ei voi puhdistatta käyttää vaginassa. Lelut voi helposti suojata vaikka kondomilla. 

Liikkeissämme Sinulla on lupa kysyä kaikkea mikä mieltäsi askarruttaa anaaliseksin suhteen ja kysyä ammattitaitoisen henkilökuntamme opastusta oikeanlaisten välineiden valintaan.

  • Näkymä
28,90 €

Jykevä pepputappi joka kestää erinomaisesti rajuissakin leikeissä. Materiaali helppohoitoinen PVC.

95,00 €

28,5/11,5. Jykevä pepputappi joka kestää erinomaisesti rajuissakin leikeissä. Materiaali helppohoitoinen PVC. Pituus 17 cm, halkaisja 8 cm

42,90 €

21.5 / 10.00 Jykevä pepputappi joka kestää erinomaisesti rajuissakin leikeissä. Materiaali helppohoitoinen PVC. Pituus 20.5 cm, halkaisja 10.00 cm

9,90 €

Peniksen mallinen anustappi, imukupilla. Lisää nautintoa ja sujauta anaalitappi paikalleen, liukuvoiteen kanssa.

14,90 €

Sensual Spine, taivuttele sopukkoihisi sopivaan asentoon ja hyristele nautinnolliselle retkelle.

29,90 €

Vibrallinen, silikoonista valmistettu anaalitappi. Loistavan muotoilunsa ansiosta sopii myös eturauhasen eli prostan stimulointiin.

24,90 €

Geo - Mahtipontinen metroseksuaali, valmiina myös Prostan eli eturauhasen hierontaan ja hyväilyyn.

16,90 €

Jos anaalihelmet ja anaalitappi saisivat lapsen, tässä olisi sen täydellisen kaunis tulos!

19,90 €

Anaalitappi setti silikonia. Tappi, kierre ja mini helmet, nyt on oman suosikin löytämistä helpotettu

26,95 €

Play Candi Big Time anaalitappi täytää ahneemmankin anusaukon. Tapissa voimakas imukuppi.

36,90 €

Power Wand- Tehokas stimulaattori hieman taipuisalla päällä Tämän hierontalaitteen uskallat antaa lahjaksi vaikka anopille.

42,90 €

Power Wand - Tehokas stimulaattori hieman taipuisalla päällä Tämän hierontalaitteen uskallat antaa lahjaksi vaikka anopille.

46,20 €

Mini wand silikonia. Tehokas stimulaattori hieman taipuisalla päällä Tämän hierontalaitteen uskallat antaa lahjaksi vaikka anopille.

16,90 €

Intiimi suihku. Hygieeninen peräsuolen ja vaginan pesulaite. Helppo puhdistaa, kuivata ja käyttää! Pakkauksessa kaksi erikokoista (pieni ja iso) suutinosaa.

27,90 €

Tuote sopii niin kokeilunhaluiselle vasta-alkajallekin, kuin kokeneellekin käyttäjälle. G-piste vibraattori. Prostanhieronta.

16,90 €

Emojit ovat tapeissakin. WTF. Yltää pidemmälle kuin sormesi. Loistava miehelle ja naiselle anaaliin.

16,90 €

Emojit ovat tapeissakin. OMG. Yltää pidemmälle kuin sormesi. Loistava miehelle ja naiselle anaaliin.

16,90 €

Emojit ovat tapeissakin. ILY. Yltää pidemmälle kuin sormesi. Loistava miehelle ja naiselle anaaliin.

22,90 €

Huhuu tässä on Mr. Huu joka on valmiina suoristamaan ruttureikääsi.

28,20 €

Silikoonista valmistettu erittäin sulalinjainen anaalitappi, vibraattorilla.

22,90 €

Pieni kokoinen, Vibralla varusteltu anaalitappi, löytää salaisimmatkin hekkupisteet.

16,90 €

Yltää pidemmälle kuin sormesi. Loistava miehelle ja naiselle anaaliin.

19,90 €

Reilun kokoinen pisara malliltaan. Napakka rengas kädensijana.Silkkisen tuntuinen silikoni materiaalina.

14,90 €

Tässä anaalitappi joka sopii mainiosti aloittelijalle. Koko pieni ja pinta on silkkisen tuntuista silikonia. .

OTA YHTEYTTÄ