100 päivän palautusoikeus

Kyllä luit oikein. Annamme 100 päivän palautusoikeuden tuotteillemme. Avaamaton paketti on mahdollisuus palauttaa! Sovi palautus asiakaspalvelun kanssa. Ei koske digitaalisia tuotteita ja palveluita!

Legswear asut jaloille sukat, sukkahousut Tädin henkilökohtainen innostus

ASUT JALOILLE LEGSWEAR SUKAT SUKKAHOUSUT

ASUT JALOILLE LEGSWEAR SUKAT SUKKAHOUSUT

Jalkojenasusteet saavat sydämeni pamppailemaan. Pimppi ei niiden vuoksi kostu kerrotaan se nyt jo täällä niin kenenkään ei tarvitse sitä erikseen kysyä. 

Jalkojenasusteet ovat loistava tapa tehdä vaikka villapidasta se HOT-asu. Kaiken kokoisia jalkoja voi korostaa. Oikein esitellä.

Mieti nyt miten usein ihmisillä on asu ongelma. Ratkaisu voisi olla tässä ja nyt eli upeat asut jaloille.

Voit laittaa jalkaasi värilliset sukkahousut. Pukea niiden päälle verkkosukat jos haluat. Ja näin sinulla on jaloissa katseen kerääjät. Tavalliset verkkosukat saavat ryhtiä, kun puet alle nuden väriset sukkikset eikä kinkkuverkkoefektistä ole tietoakaan.

Sukilla saat myös kumppanin pidettyä aisoissa, salaisuus tulee tässä. Eli kun olette lähdössä juhliin niin vie kumppanisi käsi reittäsi pitkin ylös ja ohjaile pelkkää kättä tuntemaan asusteesi. Itse olen joskus tehnyt tässä kohtaa hyvinkin häijysti paljastanut häpyni olevan paljaana siellä koltun alla. Ei mennyt seuralainen metriä kauemmas koko juhlien aikana.  

  • Näkymä
OTA YHTEYTTÄ