Eteerisetöljyt - Aromaterapia - Aromit


Eteerisetöljyt - aromit

Eteerisetöljyt - aromit

Aromaterapiaöljyt ovat salainen paheeni. 
Tädiltä löytyy tippaa jos toistakin.

Mitä vielä käytän niitä myös.
Päivitän voimatuoksuni tämän tästä ja testailen uusia yhdistelmiä ja tuoksuöljyjen valmistajia. 

Niissä on huikeita eroja.
Nämä aromaattiset öljyt joita ensimmäisenä lisään tänne verkkokauppaan ovat valikoituneet tuoksujensa perusteella.

 Ja sopivat loistavasti esimerkiksi hierontaöljyihin ja lempeen hempeisiin hetkiin vaikka aromituikkuihin poltettavaksi.

  • Näkymä
6,90 €

Ylang-ylang on alunperin aasiassa kasvanut kasvi, jonka kukasta on uutettu erityisen myyttisesti toimivaa uutetta. Afroditen apulainen, libido kiittää.

9,90 €

Ihan mieletön. Kepeää ja aina romanttista ruusua, vahvan myskin kera. Loistava aromi sekoituksiin, vartalolle, viettelyyn, kehon rauhoitteluun

8,90 €

Myskistä vaniliaa ei voi vastustaa. Ärsyttää harvoin nenää. Sopii tee se itse pesuaineisiin myös. Käytä tuoksu sekoituksiin.

6,90 €

Dream mystinen tuoksu. Ärsyttää harvoin nenää. Sopii tee se itse pesuaineisiin myös. Käytä tuoksu sekoituksiin.

6,90 €

Gold voimallisen tuoksuinen eteerinenöljy. Jos kuvitellaan, että vetovoimanlaki toimii ja tarvitsee stimulantin. Niin kultaa/runsautta vedät puoleesi tällä.

6,90 €

Dragon Blood voimallisen tuoksuinen eteerinenöljy. Sopii pohjatuoksuksi tuoksusekoitukseen eli antaa jykevyyttä tuoksulle.

6,90 €

Freesian tuoksuinen öljy. Freesian tuoksuinen, ihanan keväinen kukkainen. Sopii tee se itse pesuaineisiin myös. Käytä tuoksu sekoituksiin.

6,90 €

Männyn tuoksuinen öljy. Metsäinen ja raikas, jykevä pohjatuoksu. Sopii tee se itse pesuaineisiin myös. Käytä tuoksu sekoituksiin.

6,90 €

Nag Champan tuoksuinen öljy. Minulle tästä tuoksusta tulee mieleen orvokki. Sopii tee se itse pesuaineisiin myös. Käytä tuoksu sekoituksiin.

6,90 €

Mandariinin tuoksuinen öljy, on ihastuttavan raikas. Ärsyttää harvoin nenää. Sopii tee se itse pesuaineisiin myös. Käytä tuoksu sekoituksiin.

9,96 €

Ihan mieletön. Kepeää ja aina romanttista ruusua, vahvan myskin kera. Loistava aromi sekoituksiin, vartalolle, viettelyyn, kehon rauhoitteluun

OTA YHTEYTTÄ