Nakkipiilon noidan kuva jossa teksti Nautintoa lisäävät Madamen aarteet löydä Nakkipiilosta
Osuuspankki Nordea S-Pankki Ålandsbanken Aktia S-Handelsbanken Danske Bank POP Pankki Säästöpankki Visa MasterCard Bank Collector
Queen Desiree seksivälineitä jo vuodesta 2004

Erotiikkaliike Queen Desiree Oulu

Kivijalkaliikkeemme on palvellut asiakaitamme jo vuodesta 2004 lähtien.

Kiitos teidän asiakkaiden! Matka jatkuu ja uudet liiketilat avataan pian!

Sitä ennen juhlimme vielä 15-vuotis syntymäpäiviä 6.4.2019 klo 11-15

Jos et vielä ole nähnyt nykyisiä tilojamme niin nyt on vielä ehdit.

Samanlaisita kauppaa ei Suomessa ole toista.

Uusikatu 64, sisäpihalta sisään.


Mustasukkaisuus - Parempi seksi - Lupa Nauttia

Mustasukkaisuus - Parempi seksi - Lupa Nauttia
  1. #mustasukkaisuus #mustasukkainen Mustasukkaisuus on riivatullinen-tunne useimmille. Otetaanpä tämä tunne pöydälle nyt ja tutkitaan tarkemmin. Mitä se voisi sisältäö? Riittämättömyttä, epävarmuutta, itseinhoa, kateutta, omistamisenhalua, epäonnistumusen pelkoa, ahdistusta, vapautta, painoa rinnassa, lupaa ylittää omat rajansa, epäluuloa, parempaa seksiä, kiihotusta, jakamisen pelkoa, epäluuloisuutta, tukahduttettuja tunteita ja käsittämätön määrä muita tunteita ja ajatuksia. Mitä tälle paketille oikein tehdään? Ehdotukseni on seuraavanlainen; nappaa paketista työstettäväksesi parempi seksi ja vähintään kaksi kaveria sille. Sinä valitset itse ne ja valmistaudut käsittelemään valintojasi. Käsittelet niitä kunnes näet niiden läpi ( = tiedät mistä ne johtuvat) ja ne ovat niin kuluneuta sinulle, että voit luopua niistä. Parempaa seksiä ajatuksen voit käsitellä seuraavaksi vaikkapa näin. Mieti ja kirjaa ylös mikä on sinulle ja sinusta parempaa seksiä? Mieti tarkasti mitä haluat?  Minä annan sinulle LUVAN harrastaa seksiä, sellaista  jota olet aina halunnut. LUVAN kokeilla jotain uutta. LUPAAN auttaa sinua tiedoillani ja ideoillani liikkeisämme, kunhan kerrot mitä etsit. LUPAAN etsiä sinulle parhaat mahdolliset apuvälineet. Valmista käsikirjoitusta uusiin kokeiluihin en jokaiselle voi antaa, mutta innostusta ja rohkeutta heitän hyppysellisen mukaan. Uskon tyytyväisyyden lisäävän  onnellisuutta ja itsevarmuutta.   Kumppanin kanssa on hyvä sopia rajat ja noudattaa niitä!
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Ota yhteyttä, laita viesti tai soita 050 4683802
Uutta
9,90 €

Joy Drop`s Natural lubricant gel, vesiliukoinen geelimäinen liukuvoide. Lisää seksin miellyttävyyttä ja turvallisuutta (vähentämällä haavaumia ja hankautumia).

12,90 €

SexMAx Super Rutscher liukuvoide. Runsas rakenteinen, paksu liukuvoide lisää seksin miellyttävyyttä ja turvallisuutta (vähentämällä haavaumia ja hankautumia).

16,90 €

SHUNGA WARMING OIL TUOKSUNA MAKEA JA MANSIKKAINEN KUOHUVIINI Warming oil on nimensä mukaisesti lämmittävä hyväilyöljy. Me Queen Desireessä emme kuitenkaan suo

14,90 €

Pippeli, pinnaltaan pehmeä, taipuisa ja kyltymätön. Peniksen mallinen pikku veijari etsii kosteaa koloa.

19,90 €

Peniksen mallinen perus vibraattori Nysty Niilo. Nimensä Niilo sai nystyistä terskan alapuolella olevista nystyistä varressaan.

17,20 €

Peniksen mallinen perus vibraattori Nysty Niilo. Nimensä Niilo sai nystyistä terskan alapuolella olevista nystyistä varressaan.

18,90 €

Peniksen mallinen perus vibraattori Nysty Niilo. Nimensä Niilo sai nystyistä terskan alapuolella olevista nystyistä varressaan.

16,90 €

Mokkakikkeli joka on kerrassaan jämäkkä kaveri aukkoon, kuin aukkoon. Tämän kaverin kanssa onanoit itsesi uusiin sfääreihin.