100 päivän palautusoikeus

Kyllä luit oikein. Annamme 100 päivän palautusoikeuden tuotteillemme. Avaamaton paketti on mahdollisuus palauttaa! Sovi palautus asiakaspalvelun kanssa. Ei koske digitaalisia tuotteita ja palveluita!

Apua kuka pelastaa minut?

Apua kuka pelastaa minut?

APUA KUKA PELASTAA MINUT?


APUA KUKA PELASTAA MINUT?ORGJROWJAJBOFJBJAMITÄFNAFKBPASINÄKPRBTÄÄLLÄNAPRTNKAJOIJB JAPOVJRKJA POAKJFBOP OKPDRNAMTHUUTELET?PNRNOTOPMTM¤;Cpaprojarojaj njjt m0riqeeijntnjiw´0jno´+etojn,q´+omn+qt+mnaurettavaasjbalöfbkölapelleilyä. Häpeä okadkoa eisuomalsitatarviauttaa.skhgjijSinunpitääpoeugjitsealdjasskauttaa.oieauAJatuksetvjapovoivatollahyvinörljkgttiukassaskhvjuissuorastaanödfjbisjuurtuneitaasmieleemme.aljdoV o påi’ås kl,ölöa’aadbopakm,A,

on’akn <’kn ‘

APUA KUKA PELASTAA MINUT?

Kuka pelastaa ja kenet? Miksi? Ja milloin tämä tapahtuu? Eikä tässä ole vielä edes selvinnyt mistä Sinut pitäisi pelastaa?

En yhtään ihmettele jos uni ei tule iltaisin, valvot yksin ja vatkaat asioita.

Teon sanoista ainostaan konditionaali se kuuluisa “isi” pyörii mielessäsi. Pitäisi, voisi, saisi, unelmoisi… To Do-lista on loputon eikä sen tekemistä ole edes aloitettu.

Ihan ensimmäiseksi haluan sanoa Sinulle, jotain todella ennalta arvattavaa vai onko tämä sittenkään sitä? Sinun pitää itse auttaa itseäsi, pelastaa itsesi ensin (edes ajatustasolla).

Hyppy kylmään jokeen ei ei ole ratkaisu eikä varmasti houkuta sillä onhan niitä vaihtoehtoja olemassa, täytyy siis etsiä itse oma pelastus eikä odotella pelastajaa.

Nyt puhutaan siis seksuaaliterveydestä, hyvinvointisi peruspilarista, tämä on se asia joka minun sydäntäni lähellä, intohimoni ja kaikkea muutakin.

Minä en häpäile vieläkään puhua aiheesta, alapäässä on just samanlaista nahkaa, kuin nenässäkin.

Kyllä täällä näppäinten takana, alla ja päällä on helppo huudella mitä pitäisi tehdä.

Totuus on kuitenkin sen, että jokainen päättää itse mitä tekeee ja miten?

Minä tarjoa vaihtoehtoja tietoa, ideoita, välineitä ja palveluita, joista sinulla on oikeus valita sinua resonoivat sinulle mieluisat mikäli tunnet, että tarvetta on. Eikä aina edes tarvitse olla tarve vaan halu ja innostus kokeilla on ihan riittävän laadukas syy kokeilla jotain uutta seksuaalisuuden saralla. Kokeilethan uusia makujakin (tai ainakin toivon niin) ennakkoluulottomasti.

Ennen päätöksen tekoa sinun on kuitenkin hyvä muistaa muutama tosiasia siis fakta seksuaaliterveydestä ja hyvinvoinnista.

Nämä faktat eivät ole tärkeys järjestyksessä vaan järjestyksessä joka minulla tulee ensimmäisenä mieleen. Fakta nro 1. jokainen on vastuussa omasta orgasmistaan. Fakta nro 2. masturbaatio on kaiken seksin perusta. Fakta nro 3. seksillä on yhtä paljon terveyteen ja hyvinvointiin vaikuttavia ominaisuuksia, kuin riittävällä unella, monipuolisella ravinnolla ja liikunalla, voitko kuvitella seksi edustaa 25 % sinun hyvinvointisi perusteista. (Eikö ole naurettavaa mitä asioita ihmiset laiminlyövät mitä kummallisimmista syistä. Olen monesti toivonut, että seksinpuute kasvattaisi todellisen sarven vaikka nenään niin näkyvälle paikalle, että asia siis seksi on hoidettava kuntoon, eikä sitä sivuuteta millään syyllä.) Fakta nro 4. seksinapuvälineet, seksilelut ovat iältään aikuisten leluja jotka ovat tarkoitettu lisäämään, parantamaan ja helpottamaan seksuaalistanautintoa. Fakta nro 5. osaa seksinapuvälineistä voidaan kutsua jopa seksuaaliterveustuotteiksi esimerkiksi liukuvoidetta, peniksen alipainepumppua, geishakuulaa/geishapalloa, penisrengasta ja vibraattoria. Näitä faktoja kyllä riittää jätetään niiden luettelointi tällä kertaa tähän.

Nyt voin hyvin kuulla vaikka minkälaista jurnotusta ja jupinaa miten on sitä, tätä ja tuota. Tiedän ja olen erittäin hyvin tietoinen näistä elämään liittyvistä asioista siis kaikissa muodoissaan. Ja voin kertoa omakohtaisen kokemuksen, että vaikeinakin aikoina harrastin seksiä siis ihan vaan saadakseni energiaa ja mielihyvää. Käytin seksuaalienergiaa selviämisen ja suorittamisen polttoaineena. Ja kyllä seksi joinakin näistä päivistä tuntui suoritukselta, wautsi mikä fiilis oli sen jälkeen, kun tehtävä oli suoritettu.

Kiitän tänä päivänäkin kaikesta energiasta jolla selvisin tukalasta ajanjaksosta. Ja kyllä iso kiitos kuuluu seksille.

Nyt on sinun vuorosi. Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi ja aloita tilanteesi mukaiset muutokset.

Vain sinä tiedät totuuden sinun seksielämästä. Tarvitsetko idoita, tietoa, onko taito “ruosteessa”, koetko kyllästymistä, haluatko jotain uutta? Mitä ikinä se sinun haluamasi asia onkaan niin tarkista Tädin aarteista löytyisikö niistä vaihtoehtoa Sinulle. Tädin palvelupuhelut ovat erityisen suosittuja, kun haluaa keskustella anonyymisti intiimiasioista tai parisuhteesta. Ja tottahan toki Tädin kanssa onnistuu myös terapiapuhelut myös pariskunnille ja etänä.

Voi vaikuttaa työläältä jos oikein inhoat seksiä, valinta on sinun.

Et voi vastuuttaa kumppaniasi siitä onko sinulle riittävästi seksuaalistanautintoa tai ei? Vastuu on sinulla itselläsi. Vastuun siirtely tai vastuun pakoilu on hyvin tyypillistä, unohdetaan, että päätös jättää joku asia toisen vastuulle tai hoidettavaksi on jo itsessään valinta siis päätös joka on tehty ja siitäkin on vastuu valinnan eli päätöksen tekijällä.

Ellet ole tyytyväinen nosta asia pöydälle ja ala nyppiä niitä ongelmia käsiteltäväksi yksi kysymys kerrallaan, jossain vaiheessa ne on sitten käyty läpi.

Haluan taas muistuttaa masturbaation eli itsetyydytyksen merkityksestä jälleen kerran. Itsetyydytys kuuluu myös parisuhteeseen.

Ai, ai miten korviini sattuu, kun kuulen jatkuvasti selityksen, että sitten, kun on kumppani niin ihana ostaa asuja ja leikkiä. Tehdä sitä sun tätä. AAAARGhh et ole tosissasi, mitä jos et ehdi löytämään kumppania elämäsi aikana? Mitä jos kumppani ei välitä ensimmäisien kuukausien jälkeen seksistä laisinkaan? Tämäkin on mahdollista, luvataan kaikki mahdollinen ja sitten vain unohdetaan ne johonkin hienojen suunnitelmien kanssa samaan kansioon. Älä siis siirrä hyvinvointisihoitoa tulevaisuuteen ja mahdollisesti joskus löytyvän kumppanisi vastuulle. Sillä vastuu on sinulla. Vastuun lisäksi sinulle oikeus valita, kuinka tyydytät tarpeesi itsesi kanssa, et voi muita vaatia tyydyttämään itseäsi ja sinun tarpeitasi. Toki ostopalvelut ovat tässä kohtaan erityisen mukavaa vaihtelua sukupuoleen katsomatta.

Sinun on siis todellakin tehtävä jotain seksuaalihyvinvointisi eteen. Kuka pelastaa minut? Vastaus on siis vielä kerran tässä sinä pelastat itse itsesi. Kyllä sinä osaat ja uskallat, Täti auttaa jos apua tarvitset.

Minun salaisuuteni josta aion nyt jotain sinulle paljastaa tulee tässä, en odottele pelastajaa sellaista sankaria ei ole joka minut pelastaisi. Enkä sitä tarvitse. Autan itse itseäni ja autan/pelastan myös kanssa ihmisiä jos he ovat valmiina tarttumaan heittämääni pelastusrenkaaseen. Tiedän jotta ote voi välillä lipsua ja tekee mieli luovuttaa, mutta kuinka todellista tämä luovuttamisella fantasiointi/leikittely on? Ja mitä se luovuttaa sitten on? Tämäkin on varmasti täysin tilanteesta kiinni. Ei ole yhtä oikeaa vastausta, eikä sitä tarvitse olla. Mennään monen mutkan kautta jotta opitaan varmasti jotain uutta.

Mihin tämä otsikko sitten liittyy jos Täti joka paasaa asiasta pitää seksivälinekauppaa oikein pornomarkettia ja välillä huohottaa puhelimessa (tai ainakin niin kuvitellaan) pssst. Kertokaa heti jos jossaina maksetaan huohotuksesta niin haen sinne hommiin, olen hionut tätä huohottamista nyt “hyvässä rasvassa ollessani” oikein urakalla. Eikä kukaan ole sitä vielä halunnut ostaa tai saati sitten kuunnella. Jatketaan takaisin otsikkoon Apua pelasta minut! Pelastusta huudellaan ja kysellään kyllä, some-kansahan suorastaan rakastaa kurjuudessa kieriskelevien ja paskassa lilluvien postauksia.

Testaa vaikka kirjoita jotain yltiö ihanaa ja positiivista postaukseen esimerkikisi maailmankaikkeus on kuullu pyyntöni, kumppani ehdokkaita parisuhteentroijanhevosineen saapuu tänään junavaunullinen luokseni ja pääsen valitsemaan minulla sopivimman. Vai onko jo liian överi? Päätä sinä. Negatiivinen pois puolestaan olla esimerkiksi tämä, Taas tätä samaa, tietäjät tietää kyllä. Sormeni on paketissa ja lenkkareista nauhat irti, pitäisi kulmat ehtiä nyppiä muttei ole kuin fiskarsin sakset ja nekin lainassa eilen pois nukkuneella vanhemmallani, nyt ei riitä enään mielikuvitus. Aina jotakin. Olen aivan poikki.

Kumpi postaus saa enempi tykkäyksiä? Kokeile ellet uskalla arvata., ole hyvä.

Pelastusoperaatiot ovat yleensä hyvin nopeita ja ponnekkaita, nopea tempoisia sillä aikaa ei ole hukattavaksi. Itseasiassa nyt tuli kysymys mieleen, millä sanoilla sinä kuvailisi pelastamista (siis ihan mistä tahansa)?

Nyt on sinun vuorosi, mieti seksuaalisuuttasi hyvinvointisi peruspilarina. Onko kaikki erityisen hyvin? Onko seksuaalisuutesihoito kunnossa? Ellei ole tee päätös, pelasta itse itsesi. Mitä asioita pelastaminen vaatii? Minä Tätinä lupasin jo auttaa Sinua, tarkennetaan vielä, että keskustelupalveluilla. Tädin kaikki aarteet löytyvät osoitteesta www.nakkipiilo.com siellä ne seksivälineet on. Oikein Nakkipiilo? Kyllä Nakkipiilo on nimenä sellainen joka jää mieleen ilman jatkuvaa toistelua, eikä se näy ostoksia tehdessä yhtään missään (ei lähettäjänä eikä maksutiedoissa) ellei asiaa/näkyvyyttä erikseen pyydä.

Pelstusvälineitä seksuaalisuudenhoitoon löytyy siis Nakkipiilosta ja miksi ne ovat siellä? Täti totesi ettei pelkkä puhuminen riitä vaan ihmiset vaativat päästä tutustumaan terapeutin valitsemiin tuotteisiin omalla ajallaan. Ja samalla halutaan tehdä ostoksia tuotteista jotka resonoivat juuri sillä hetkellä. Nakkipiilon tarkoitus on siis helpottaa Tädin asiakkaiden asiointia ympäri Suomen, paketteja tuoden. Oulun kivijalkaliike Queen Desiree palvelee edelleen Oulussa ja juuri tämä sijainti voi olla ongelma, joka on hoidettu verkkokaupalla.

Tiesitkö, että voit sopia myös etäshoppailuaikoja liikkeeseemme? Niitä on tehty jo ennen koronaakin ja vielä jatketaan.

Tässä vielä pelastussuunnitelman laatimiseen tukikysymyksiä, tehtäviä ja ehdotuksia; millaista pelastusta tarvitset? Mikä on seksuaaliterveytesihoidon todellinen tila? Mitä pitää olla lisää? Voinko löytää uusia nautintotapoja? Mitä haluan kokeilla? Teet siis pelastussuunnitelmaa itsellesi, jos vastaukset ovat hankalia niin ota mielikuvituskaveri käyttöön, kuvittele, että ohjeistat parasta ystävääsi mitä sanoisit hänelle jos hän esittäisi samat kysymykset sinulle mitä sinä teit? Miksi tämä nyt on tärkeää? Ajankohdan voi valita ja se on nyt ellet ole jo aikaisemmin tehnyt tätä. Olet elossa, elämän kuuluu tuntua myös hyvältä ja tehtäväsi on huolehtia omasta hyvinvoinnistasi, sinä olet vastussa siitä. Ja kyllä seksuaalisuus vaatii välillä päivityksen. Tämä pelastus voi olla myös päivitys.

Mitä vielä viivyttelet? Tutustu Tädin palveluihin osoitteessa www.täti.fi tädillä niin, kuin kaikilla siis ihan jokaisella on myös taiteellisempi puoli jota hän toteuttaa sanataiteena, lisäinfoa löydät täältä https://xxxpuhelin.webnode.fi/ Tädin kuuluisat töräytykset löytyvät nakkipiilon blogista eli täältä https://www.nakkipiilo.com/blogi ja vielä kerran se nettiseksikaupan osoite joka on www.nakkipiilo.com

Anna kuulua itsestäsi. Olen täällä myös Sinua varten ja minua ei voi häiritä. Silloin, kun tavoitat minut olen Sinua varten. Kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteen, hyvää vuotta 2023!


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

OTA YHTEYTTÄ

Koska voit valita vaihtoehtoja on täällä lisää!

Helpota ostamista verkkokaupassa näin kun käyt tuotteita läpi lisää ostoskoriisi tuotteet jotka kiinnostavat, kun tuoteryhmä on käyty läpi mene ostoskoriin ja poista sieltä tuotteet jotka eivät enään kiinnosta ja jatka ostoksia tai menen kassalle. Tämä vinkki helpottaa ostamista ei tarvitse muista missä se oli ja mikä se oli?