100 päivän palautusoikeus

Kyllä luit oikein. Annamme 100 päivän palautusoikeuden tuotteillemme. Avaamaton paketti on mahdollisuus palauttaa! Sovi palautus asiakaspalvelun kanssa. Ei koske digitaalisia tuotteita ja palveluita!

Seksin vähättely tyylejä ja tyyppejä, tunnistatko?

Seksin vähättely tyylejä ja tyyppejä, tunnistatko?


Seksin vähättely tyylejä ja tyyppejä 

Nyt aion esitellä sinulle nämä mielestäni seksuaalisten tarpeiden vähättelyyn erityisen negatiivisesti vaikuttavat tyypit. Jos löydät itsesi näistä niin mieti, miksi?

Korvaamaton

Korvaamaton työntää omat tarpeensa taka-alalle, en tiedä eikö hän kuule, ymmärrä vai tunnista omia tarpeitaan?

Vaan onko tässä samassa paketissa myös masokisti joka rakastaa itselleen aiheutettua tuskaa?

Korvaamaton (oi miten kiva olis kirjoittaa korvamato) huiskii ja säntäilee sinne tänne, toteuttaa muiden toiveita, auttaa, hyysää ja tekee niin, kuin hän olettaa olevan oikein tai minkä hän olettaa tuovan mielihyvää lähimmilleen, usein häntä kutsutaan kiltiksi ja ahkeraksi. Tämän kehun kuuleminen saa korvaamattoman ponnistelemaan vieläkin enemmän.

Voi hemmeti, mielistelijä hän on todellisuudessa, hän ei tunnista omia tarpeitaan ja siksi hän säntäilee sinne tänne kuvitellen elämän olevan säntäilyä ja jatkuvaa kiirettä.

Intiimielämä on täysin huis pois, jonkin apin antama uikkarikuva vähän pukeisesta henkilöstä saa hänet hetkellisesti muistamaan intiimielämän ja unohtamaan saman tien sen, sillä nyt on vaihdettava jo kalsarit ja sännättävä seuraavaan kohteeseen.

Ainoastaa takahampaiden pinnan tasainen kuluminen (hampaat kuluvat kun hän hakkaa hampaitaan yhteen rauhottaakseen itseään ja hillitäkseen ulos tulevaa tekstiä) kertoo ettei hän voi hyvin.

Tuo pinta harvoin näkyyy hymyillessä (onneksi)

Korvaamaton sulkee aistinsa nautinnoilta ja yrittää poimia elämänmakuisiahetkiä miellyttämisestä ja usein myös paskanpuhumisesta (tästä on itselläni hyvin vahva varmuus).

Korvaamaton kun herää huomaamaan omat tarpeensa hän tekee suuria muutoksia elämäänsä. Korvaamaton ei tiedä ettei hurjienkaan iältään aikuisten intiimifantasioiden toteuttaminen näy ulospäin (otsassa ei ole leimaa PERVO) vai oletko sinä nähnyt?

Kerro jos olet, haluan ehdottomasti tietää millainen merkki oli tai on?

Siveellinen

Sitten on tietysti nämä siveelliset jotka eivät uskalla edes ajatella mitä kahden iältään aikuisen todella tunteella toteutetut “lemmekkäät fantasiat” voivat kaikkinen eritteineen pitää sisällään.

Kysessä on siveelliselle täysin käsittämätön ajan- ja enegian tuhlauslaji, turhake jossa tihentynyt hengityksentahti saa elimistön tyontämään hiilidioksidia ulos kiihtyneeseen tahtiin ja kuvittele nyt tämä saattaa tapahtua jopa ilman maskia, eikö ole hurjaa?

Elämä on siis siveelliselle siistimpää ja turvallisempaa ilman seksiä.

Seksi kuulukoon lisääntymiseen jos se siinäkään vaiheessa on välttämätöntä.

Sivellinen osaa useimmiten perimätietona kertoa missä vaiheessa seksin voi unohtaa ja milloin sen harrastaminen on viimeistään lopetettava tai sen saa “perimätiedon mukaan” lopettaa ilman painostusta tai ihmettelyä.

Eikö historiaa kirjoiteta öisin(kin) ja seksiä voi harrastaa mihin aikaan tahtoo.

Selittelijä ai ai miten sisäinen minäni aina innostuu, kun kohtaan selittäjän. Uskon sinunkin tuntevan selittäjän. Selittäjä selittää ja selittää ihan kysymättäkin, selitys vaan jatkuu ja jatkuu. Selityksistä voi välillä saada vaikka minkälaisen käsityksen selittäjän vaiherikkaasta, värikkäästä ja yltäkylläisestä elämästä varsinaisessa selityksenpesässä. Selittäjä ainoastaan kertoo millaisia mahdollisuuksia on olemassa tai ehkä tulee olemaan jos sitä tai tätä tapahtuu tai jos on tapahtumatta. Erotiikan kaikkialalajit ovat hänen selityksissään mukana eikä selityksistä missään vaiheessa selviä ettei tämä selittäjä ole edes nähnyt vastakkaisen sukupuolen sukupuolielintä kiihottuneessa tilassa saati sitten kokeillut sitä. Ja mitä selittäjä seksielämään tulee niin se on täynnä selittäviä selityksiä jos voi selitellä seksistisiäselityksiä jos selityksisltään ehtii. Eikä sekään riitä ettei selittäjä ole edes selityksiltään ehtinyt kokeilla masutrbaatiota vaikka osaa selittää kaikki viimeisen viiden vuoden sisällä tulleet seksivälineiksi selitellyt välineet. Se siitä selittäjästä joka osaa selittää kyllä ja lopun sinä saat selittäjästä päätellä ihan itse. Selittäjä selittää ja on tarinan kerronnan mestari. Selittäjä selittää mitä on kuullut, haistanut, maistanut, nähnyt, kuvitellut ja mistä on lukenut, tekemättä selitystä siitä mikä on faktaa ja mikä fiktiota.

Ihmettelijä

Kuka näitä tarvitsee?

Minulla kyllä on paikat märkänä aina ja jatkuva hiivatulehdus virtsatieinfektion estolääkityksen kera. Saan hiivan jo pelkästään peniksenkuvasta.

Ei tulisi mielenkään laittaa itseensä mitään seksikaupasta ostettua tötköttiä josta ei tiedä mitä se sisältää, voi kauheeta.

Ihmettelijä ihmettelee ja taivastelee kaikkien tarpeet tyhjiksi, tarpeettomiksi.

Ihmettelijä levittelee sukuelintään ja kehoaan riivaamien sairauksien nimiä ja hoitotapoja yhdistettynä sukupuolielämään ja seksiin siihen malliin ettei herkempi kuulija ymmärrä hänen puhestaan sitä etteivät nämä asiat ole syy-seuraus suhteessa toisiinsa.

Ihmettelijä voi vaan ihmetellä mihin hänen ihmeelliset halunsa ovat ihmeellisesti kadonneet ja miten ihmeessä hänen ihmeelliset ihmissuhteensa eivät sisällä millään ihmeellä mitään ihmeellisiä seksuaalisia mielihaluja.

Ja tarkemmin kun tätä ihmettelijää kuntelee voit lopulta vain ihmetellä, että mitä ihmettä teet tässä ihmeellisessä seurassa?

Ihmeellisintä tässä on se, että ihmettelijä saa ihmeelliset ihmiset ympärillään uskomaan että he ovat ihmeellisiä jos he tarvitsevat tuota ihmeellistä seksiä.

Tiedoksi vaan nyt sekin ettei tämä ihmettelijän kuvaukeni ole tarkoitettu pilkaksi tai vähättelyksi sairauksista kärsiville millään tavalla.

Pahamieli on subjektiivinen kokemus ja pahoittelen mikäli tekstini sen sinulle aiheutti.

Pervo

Pervo se porukan kilteimmän ja nössöimmän oloinen tyyppi joka tietää mitä haluaa.

Hän osaa ja uskaltaa vaatia itselleen sen mitä haluaa.

Pervo on valmis tekemään monenmoisia temppuja vaikka itsekseen saadakseen itse sen mitä haluaa ja toivoo.

Nimi pervo on nimitys jota hänen kaverinsa hänestä käyttävät.

Todelliset ystävät tietävät ettei sana pervo kuvaa häntä ollenkaan vaan on liian laimea nimitys tälle upeudelle joka uskaltaa toteuttaa itseään.

Pervo kertoo häpilemättä (hän vaikuttaa siltä ettei häpeä todellisuudessa hän osaa elää häpeän kanssa, näyttämättä sitä muille) mitä hän suositelee seksivälineistä, erotiikan alalajeista saadakseen huippu kokemuksen.

Ulkoisesti hän on usein jopa “nysväke” ja tähän kohtaan uskallan sanoa ettei reppu aina kerro mitä siellä sisällä kannetaan.

Joten pidä aistisi avoinna ja anna mahdollisuus tuijottelematta liikaa ulkokuoreen.

Pervon sanaa joko luottaa tai ei luota, useimmiten on sama mitä hän päästää suustaan sitä uskotaan kyllä hän on nk.luotettava lähde.

Se mitä pervo sanoo seksiin tai erotiikkaan liittyvää herättää hämmennystä.

Tarvitaan hetki aikaa ennen, kuin käsittää mitä pervo on juuri sanonut ja suustaan päästänyt.

Hupsuttelija

Hupsuttelijasta ei koskaan tiedä mitä hän oikeasti on mieltä asioista.

Hän paljastaa totuuden vain harvoille ja valituille joskus hupsuttelija uskaltaa hupsutella myös intiimiasioissa.

Mutta tähän kohtaan tulee iso MUTTA huspsuttelija voi myös hupsuttelullaan hupsutella piiloon asioita joita hän ei ole valmis paljastamaan saatika sitten käymään lävitse.

Asiat ovat usein hupsuttelijan persoonaa vahvasti muovanneita ei niin hupsuttavia ja kivoja. Hupsuttelija ei aina oman hupsuttelunsa ja tuskansa takaa ymmärrä lainakaan kenenkään intiimitarpeita vaan mieluusti hän hupsuttelee nämänkin hupsutuksiin eli unohduksiin.

Hupsuttelu voi olla myös aitoa elämäiloa ja hupsutuksia ilman traumoja ja kriisejä, hupsuttelu voi olla ihan elämäntapa ja elämänasenne joka vaatii hieman sulattelua kanssa ihmisiltä.

Hupsuttelijan tarpeet voivat olla juurikin niin hupsuja mitä hän antaa ymmärtää ja hän haluaa niitä oikeasti.

Hupsuttelija voi myös haluta niin hupsuja asioita ettei kumppani ole niihin valmis eli hupsuttelija (on onnistunut jälleen kerran) voi hupsutuksillan tukahduttaa kumppaninsa tarpeet tylsinä ja vähemmin hupsuttavina joihin hupsuttelija ei ole valmis.

Pittää kait sitä

No niin, pittää kait sitä harrastaa seksiä vaan, koska pittää. Niin kuuluu tehdä tai ainakin hän kuvittelee niin. Pittää kait sitä haluaa (kumppaniltaan piuhat poikki jos hänellä on sellainen) isomman makuuhuoneen, enempi pankkilainaan, ekologisempia elämäntapoja ja enempi alkoholia. Pittää kait sitä yrittää mitätöidä kaiken mahdottomuudellaan. Jos kerran pittää tehdä niin tehdään niin vaikeasti ja hankalasti kuin mahdollista ja isosti ja äänekkäästi etttei keneltäkään jää huomaamatta, että nyt on vauhdissa pittää kait sitä.

Pittää kait sitä haluaisi olla huomion keskipiste, hän ärsyttää ääliömäisillä ja mitätöivillä kommenteillaan ihmisyytä ja seksuaalisuutta.

Pittääkö sitä hankkii välineitä ja vehkeitä sillä pittäähän se kokeilla ja pittäköö sitä kampeaa lemmenleikkeihin sellaisella asenteella ettei pittäääkö sitän keho edes huomaa , että nyt pittäisi olla nautinnollista ja kivaa.

Pittää kait sitä mitätöi kaiken mistä ei itse innostu.

Kokeiltuaan kerrran pittää kait sitä osaa kertoa isolla äänellä miten hän taas kokemuksestaan tietää mitä pittää ja mitä ei.

Pittää kait sitän mielipiteen seksivälineistä sinä jo varmasti arvaatkin?

Pittääkö sitä on ihmistyyppi jonka pittäisi löytää elämälleen tarkoitus ja pittää aitous, arvokkuus ja armollisuus ohjenuorana elossaan. Näin ajattelen minä.

Pilkunviilaja

Pilkkuvirhe ja pilkkusääntö eivät aina riitä, välillä on haettava kaikki kirjoitusvirheet ja pidettävä niistä oikein isosti älämölöä, naurettavuuksiin asti. 

Minä olen päätynyt myös ihan tietoisiin kirjoitusvirheisiin ja pilkkuvirheisiin sillä elämä ei ole edes Tädillä aina täydellistä. 

Vajaavaisuutta ja virheellisyyttä ei tarvitse hyväksyä, mutta sen kanssa on opittava elämään. Pilkunviilaaja etsii aina jonkun virheen jostakin jolla hän kieltäytyy ja välttää seksuaalisennautinnon. Pilkunviilajalle tekovaginan peittävän muovipaketin sauma voi olla virheellinen, sillä siinähän on ryppyjä. 

Jos kysessä olis täydellinen tuote sen paketin saumat olisivat suorat eikä niitä myyvän yrityksen kirjoituksissa olisi virheitä. 

No minäpä autan sinua pilkunviilaja ajattelemaan askisi ulkopuolelle. 

Varoitus nyt tulee tekstiä joka voi aiheutta subjektiivisen ei niin positiivisen kokemuksen eli kirjoituksessa voi olla virheitä sillä ne ovat ihmisen tekemisä ihmiselle. 

Tuote tai sen paketti josta haaveilit eivät ole saman henkilön tekemiä jos henkilön tekemiä ollenkaan, uskon niiden tulevan liukuhihnalta ja pakkautuvan koneellisesti. 

Tekstinkirjoittaja ja tuotteen valmistaja ja pakkaaja ovat kaikki eri tyyppejä. 

Kuules pilkunlviilaaja sinun kannattaa istua nyt alas ja miettiä mistä se sinun hyväksymättömyyden suivaitsemattomuus oikein tulee, etkö riitä itsellesi? 

Vai etkö ymmärrä kieltä jota sinulle kirjoitetaan jos siinä on pilkku väärässä paikassa? 

Haluaisin myös tietäää mitä niillä muovipaketin suorilla saumoilla teet? 

Tiedoksi vaan ettei se suora saumainen pussikaan käy kondomista eikä rypyillä ole merkitystä tämän tuotteen pintaan millään tavalla. 

Se on yhtä sileä sieltä sun täältä. 

Ja sinulle pilkunviilaajaa joka halusit peniksen mallisen siis mahdollisimman aidon näköisen tekopeniksen ilman ällöttäviä verisuonia tai erillistä terskanpäätä. 

Tämä on siis sinulle, yrityksistäni huolimatta en onnistunut sitä tuolla tee se itse kitillä saamaan aikaiseksi. Sen sijaan käsissäni valmistui patillinen nakki jossa terskanpäässä on hiuksiani. 

Yritin saada varresta tasapaksun ja suoran se ei kuitenkaan onnistunut edes nakinpäätä poistamalla. 

Ja mitä vielä hiusharjani oli puhdistanut itsensä siihen märkään massaan. 

Yritin kuitenkin ja siitä pisteet minulle, nyt voin jälleen todeta ihan todistetusti ettei käsityötaito oli varsinainen lahjani tai ainakin sen on hyvin rajoitteinen. 

Ai kamala

Ai kamala osaa herranjestas kamalaa wau ja herttileijaa tyylin täydellisesti. 

Hän päästelee ihastuksen ja kauhistuksen ääniä suustaan vuorotellen ikään kuin laulaen. 

Ai kamalaa ei välttämättä tarkoita olenkaan sitä mitä hän sanoo vaan Ai kamala on vain toteamus joka tottumattomaan korvaan kuulostaa pelottavalta. 

Ai kamalaa ei selvennä kommunikaatiollaan pätkään todellisia ajatuksiaan tai tarpeitaan Ai kamalaa saa usein sen miten jaksaa päivitellä tarpeeksi. 

Päivittely on tottumattomalle jopa imartelevaa, pidä kuitenkin varasi ai kamalaa voi olla käytöksellään katala kettu johon ei kannata luottaa sillä totuutta on vaikea löytää herttileijaa-ai kamalaa- mantran alta. Ai kamalaan seurassa voit hyvin pitää oman pääsi ja tehdä itsesi näköisiä valintoja joilla ikään, kuin ruokit Ai kamalaan päivittelyä. Ai kamalaa voi hyvinkin olla unohtanut miltä wau tai joku muu ylistävä sana tuntuisi kehossa. 

Ratkaisu on sinun käsissäsi ja sinun valintasi, Täti tarjoaa tietoa, taitoa ja terapiaa kera välineiden jotka löydät www.nakkipiilo.com asuja vartalon kuorruttamiseen ja mukavia mausteita masturbaatiohetkienmaustamiseen. 
Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

OTA YHTEYTTÄ

Koska voit valita vaihtoehtoja on täällä lisää!

Helpota ostamista verkkokaupassa näin kun käyt tuotteita läpi lisää ostoskoriisi tuotteet jotka kiinnostavat, kun tuoteryhmä on käyty läpi mene ostoskoriin ja poista sieltä tuotteet jotka eivät enään kiinnosta ja jatka ostoksia tai menen kassalle. Tämä vinkki helpottaa ostamista ei tarvitse muista missä se oli ja mikä se oli?