Ostaminen on turvallista!

Annamme sinulle 100 päivän oikeuden palauttaa tuotteesi jota et ole avannut! Sovi palautus asiakaspalvelun kanssa!

Runkailemisiin uutta ja yllättävää vai onko?

Runkailemisiin uutta ja yllättävää vai onko?

Uutta ja yllättävää vai onko?

Uutta ja yllättävää vai onko?

Yllättävät ja uudet kiihotuksen lisäämiskeinot ovat varmasti jatkuvasti hakusessa, vai onko? 

Mitä niistä uusista, kun vanhojakaan ei ehdi käyttää. Siksi ajankäytönhallintaan on kalenteri. 

Ja minä jaksan jankutta sinun hyvinvointisi tärkeydestä.

Se tarvitsee aikaa sinun kalenterista. Jos minä voisin sen tehdä niin toki tekisin siis auttaisin asiassa. 

Onhan niille hienoja nimiä näillä seksin erilaisille variaatioille, mutta minua ne eivät kiinnosta, niinpä yritän kertoa niistä ihan selkokielisesti.

Oletko kokeillut miltä tuntuu klitoriksen poikittainen kiihotus? 

Kun pääsin itse sitä ensi kertaa kokeilemaan olin varma, että tulen hulluksi. 

No tämän hullumpaa ei tullut, onneksi näette vain sen mitä päätän teille näyttää enkä todellisuudessa tiedä miten tämä vertigaalinen kiihotus on minua muuttanut. 

Yksi asia on täysin varmaa ja tämä asia on siis minun kokemus eli poikittain hyväily nopeuttaa kiihottumista ja huipun saavuttamista. 

Ja kun tätä nyt olen tutkaillut pidemmänn ja aikaa ja miettinyt miten saisin ulospäintyöntyvälle sukupuolielimelle saman efektin niin sanotaan nyt, että asia on edelleen testivaiheessa. 

En pysy suunnitelmissani, kun kyse on seksistä vaan flow vie mukanaan ja suunnitelmat valuvat hukkaan kuin vesi hanhen selästä. 

Annan siis himoni viedä ja nautin ilman käsikirjoitusta. 

Tiedän siis suunnitelmallisuuden ongelman ja elän sen asian kanssa. 

Yksi hyväksi koettu keino kuitenkin on eli jos nyt oikein haluan jotain juttua testata niin aloitan tekemällä sen mitä halusin kokeilla ja lopun sävellän fiiliksen mukaan. 

Poikittaisen liikkeen tehokkuus siis peniksen hyväilyssä on vielä testivaiheessa ja kerron kyllä tuloksia jos saan niitä. Muutamia ideoita matkalta on jäänyt käyttöön. 

Terskanpään ja välilihan yhtymäkohdan hyväily vibraattorilla eli painan peniksen alavatsaa vasten ja pidän vibraattoria täysin paikalla tuossa terskan alapuolella olevassa kohdassa. 

Ja jo muutaman harjoituskerran jälkeen on todettu hekumanhuipun saavutettavan myös tällä konstilla eli kokeile muutama kerraan ja käytä liukastetta niin ei tule liikaa kitkaa. 

Tädin aarteet jotka nostavat elämänlaatua seksuaalitarpeiden osalta löytyy täältä välineet jaahas linkinrakennus ei suju eli koko osoite https://www.nakkipiilo.com/tuoteryhma/1629241 ja täältä voiteet https://www.nakkipiilo.com/tuoteryhma/1594702 samat välineet toimivat myös salapoliisinhommissa.

Ja

Onpa hankala lopettaa, kun tätä asiaa taas on. 

Päätän tähän, seuraavaan kertaan. 

Runkailemisiin! 

Runkailemisiin = on tarkoituksella näin kirjoitettu sillä sain palautetta, että runkkailla on ruma sana. niinpä päätin poistaa sanasta kolsolta kuullostavan konsonantin ja sana on nyt kauniimpi vai onko?

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Paketti tulee sinulle ilman ylimääräistä huomiota, lähettäjänä Kaisa
Postipaketti perinteinen Matkahuolto paketti Kotiinkuljetus Smartpost Omatoimitus
OTA YHTEYTTÄ