Queen Desiree Oulu, avoinna 7.82021 klo 11-15, Tervetuloa!

Täti täällä taas huhuilee viikkotehtävän perään!

Täti täällä taas huhuilee viikkotehtävän perään!

Uhuu Upeus ja Ihanuus, Täti täällä!


Uhuu Upeus ja Ihanuus, Täti täällä!


Kuinka sinun viikkotehtäväsi? Saitko sen tehtyä? Saitko sanottua?
Jos viikkotehtävä- postaus on mennyt ohi löydät sen täältä.
https://www.nakkipiilo.com/kirjoitus/11744
Mitä sitten? Tehtäväsi on valmis. No nyt on aika kertoa ääneen tehtävän vastaus. Ja kuinka otat asian esille suhteessa? Keskustelu, puhuminen, kommunikaatio, solmut auki ja suu käyttöön. Ai Ai tämä ei aina ole se helpoin osuus. Sinä tunnet kumppanisi parhaiten. Toimiiko minä-keskustelu? Minä-keskustelussa sinä kerrot kumppanillesi (sen jälkeen, kun olen pyytänyt puheenvuoron ja kertonut minä-keskustelun periaatteen kumppanille) minä muodossa asioista eli minä haluaisin kokeilla, minusta tuntuu jne..
Tämä keskustelu ei syytä tai painosta kumppania vaan kerrot miltä sinusta tuntuu ja pyydät kumppaniasi kertomaan asioista samalla systeemillä. Helppoa, eikö totta? Jos kumppanisi ei ole valmis kertomaan vastausta kysymyksiin niin kysy milloin hän on valmis vastaamaan? Kirjaa päivä ylös ja palaa asiaan sovittuna päivänä. Kun molemmat ovat kertoneet toiveensa on aika sopia milloin toiveita lähdetään toteuttamaan. Ellei keskustelu tunnu luontevalta voit ehdottaa, että toive toteutetaan molempien näkemällä tavalla eli sinä teet valmistelut ja toteuta toiveesi ja kumppani tekee valmistelut ja toteuttaa saman toiveen omalla tavallaan. Ja tämän jälkeen voitte halutessanne suunnitella vielä kolmannen session samasta aiheesta. Työlästä? Niin on. Hyvä suhde ja hyvä seksi vaatii vaivaa. Seksiin käytetty aika palautuu lisä energiana takaisin.
No johan pomppasi, kyllä Kukkahattu keksii. Mites sinkku ? No odotas vaan nyt päästään aiheeseen nimeltä fantasia ja fantasian käyttö. Aiheesta julkaistaan pian video ja kerron kyllä, kun video on nähtävillä.
Nyt ilmainen vibraattori nopeille!
Lue ohjeet ja toimi!

www.nakkipiilo.com/kirjoitus/11744


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Paketti tulee sinulle ilman ylimääräistä huomiota, lähettäjänä Kaisa
Postipaketti perinteinen Matkahuolto paketti Kotiinkuljetus Smartpost Omatoimitus
OTA YHTEYTTÄ
Täti ojentaa käden ja vie sinut peremmälle, mahdollisuuksiin!